Compania noastra si-a propus inca de la bun inceput sa ofere cele mai calitate servicii de transport in strainatate iar acest lucru ne motiveaza sa continuam si sa ne perfectionam pe zi ce trece.

Totul a inceput in 2014, atunci cand calatoriile in strainatate si firmele de transport international erau in plina dezvoltare. Am inceput cu o idee, mai apoi un plan, dupa care visul nostru a devenit realitate. Am inceput cu un singur microbuz de 18 persoane, achizitionat printr-un imprumut la banca. Cu munca si determinare, insa, am ajuns acum sa avem 28 microbuze si un personal de peste 50 de angajati. Momentele grele de la inceput ne-au ajutat sa invatam din greseli si sa ne dezvoltam la un nivel care sa fie peste standardele din ziua de astazi. Flota noastra este una dintre cele mai performante din Romania, avand ultimele dotari si soferi profesionisti, care fac din calatoria in strainatate o placere iar din timpul petrecut pe drum o metoda de relaxare.

Lucrul care ne-a facut sa ajungem atat de departe a fost dorinta de a face viata mai usoara persoanelor care calatoresc in vestul Europei. Faptul ca oferim transport direct la adresa, o masa gratuita si personalul nostru respectuos si calificat este probabil motivul principal pentru care clientii nostri se intorc de fiecare data cu zambetul pe buze. Dorim sa continuam in aceeasi directie si, de ce nu, sa devenim una dintre cele mai cunoscute companii de transport persoane din Romania. 

TICTrans este o companie pentru care seriozitatea si profesionalismul sunt cuvintele cheie in desfasurarea activitatii. Consideram ca prin aceste calitati vom putea atinge performantele dorite si ca putem face orice client fericit.


Am primit o multime de colete din Anglia cu TICTrans, iar de fiecare data, coletele au ajuns cu bine la destinatie.

Costel HADEAN

Fie ca a fost vorba de un plic sau un colet cu dimensiuni mari, cei de la TICTrans au transportat cu acelasi profesionalism fiecare expediere.

Dan MIHALACHE
Romania
Anglia