Transport Colete Germania

TicTrans ofera servicii de transport colete din Germania in Romania si retur la preturi accesibile cu livrare si preluare direct de la adresa clientului fara costuri suplimentare.

Pretul coletelor nu este dictat de distanta de preluare sau livrare, pretul este stabilit in functie de greutatea si volumul ocupat de coletul trimis, ulterior acesta putand fi negociat in cazul cantitatilor mari.

Pentru transport business to business sau industrial va rugam sa ne contactati pentru a va oferi o oferta adaptata pentru nevoile dvs.

Solicita oferta

Colete Germania - Romania

Coletul dumneavoastra este in siguranta cu noi. Trimiteti colete in Germania, in cel mai rapid mod posibil, direct la adresa cu preturi incepand de la 1 Euro/kg, Minim 30 Euro.

TicTrans este una dintre cele mai eficiente solutii pentru transportul coletelor in afara tarii datorita serviciului door-to-door care va scuteste timp si bani.

Apelati cu incredere la compania noastra si scapati de griji, fara cheltuieli prea mari. Noi ne asiguram ca pachetul dumneavoastra sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie, la cele mai accesibile preturi.

Solicita oferta

Profita de cel mai bun pret pentru transportul coletelor in Germania si retur

Avantajele transportului coletelor in Germania cu TICTrans

Transport rapid

Cu ajutorul flotei noastre de autocare si microbuze noi, in conformitate cu ultimele standarde, coletul dumneavoastra ajunge in cel mai scurt timp in tara de destinatie.

Direct la adresa

Noi va aducem coletul acasa! Oriunde va aflati, TicTrans va ofera cele mai complete servicii de transport door-to-door.

Garantia coletului

Compania TicTrans dispune de un personal responsabil, care va garanteaza siguranta coletului dumneavoastra. In cazul in care exista accidente, noi va acoperim pagubele.

Coletarie Germania - Romania pentru toata lumea

TicTrans dispune de toate dotarile necesare pentru a executa un serviciu de logistica si coletarie impecabil, la cele mai inalte standarde europene. Calitatea si seriozitatea sunt punctele forte a companiei, din acest motiv puteti fi siguri de corectitudinea si respectul de care TicTrans le da dovada fata de clienti. Cu aproape 10 ani de experienta in domeniu, TicTrans a devenit, treptat, printre cele mai cunoscute companii de transport colete din Romania, avand sute de clienti in fiecare luna. Experienta in domeniu este inca un motiv in plus pentru care va puteti baza pe noi, atunci cand doriti sa transportati un colet in Germania .

In fiecare saptamana transportam colete din Germania in orice judet al Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

Orasele din Germania in care transportam colete

Oferim servicii de transport tur/retur colete in urmatoarele orase din Germania: Aachen, Augsburg, Bad Kissingen, Bamberg, Bayeruth, Bayreuth, Berlin, Biefel, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Celle, Chemintz, Chemnitz, Cotbus, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Essen, Euskirchen, Frankfurt, Freiburg, Fulda, Gottingen, Greifswald, Gustrow, Hamburg, Hannover, Hanover, Heilbronn, Heildelberg, Hof, Ingolstadt, Jena, Kaiserslautern, Karlsruhe, Kassel, Koblenz, Koln, Leipzig, Linz, Lubeck, Ludwigsburg, Luxemburg, Magdenburg, Mainz, Mannheim, Munchen, Munster, Neubrandenburg, Newubrandenburg, Norderstedt, Nurnberg, Oldenburg, Osnabruck, Paderborn, Passao, Passau, Pegnitz, Plauen, Potsdam, Regensburg, Rostock, Saarbrucken, Schweinfurt, Schwerin, Straubing, Stuttgart, Trier, Ulm, Wiesbaden, Wurzburg, Zwickau

Romania
Olanda
Belgia
Anglia
Franta
Germania