Transport masini pe platforma

Oferim servicii de transport masini pe platforma saptamanal din oricare dintre tarile in care noi facem livrari si preluari atat dus cat si adus la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Serviciile de transport masini pe platforma se desfasoara in deplina siguranta datorita platformelor cu cele mai bune dotari si soferilor atenti.

TICTrans este partenerul tau atunci cand vrei sa transport o masina tur sau retur, datorita rapiditatii, calitatii si seriozitatii cu care tratam fiecare client in parte.

Solicita oferta

  • Rute transport

Masina ta pe platforma noastra

Oferim cel mai rapid serviciu de transport autoturisme din strainatate in Romania la cel mai avantajos pret, transportam pe platforma proprie orice tip de autoturism. Consultati pagina de preturi pentru a afla mai multe detalii sau completati formularul de rezervare pentru a primi o oferta in acest sens.

TICTrans este printre singurele companii ce ofera servicii de transport masini direct la adresa clientului, acest lucru facilitand transportul masinilor avariate din strainatate.

Apelati cu incredere la serviciile noastre si veti beneficia de garantia noastra privind siguranta masinii dumneavoastra. Oferim despagubiri in cazul pagubelor de orice fel.

Solicita oferta

Profita de cel mai bun pret pentru transportul masinii tale pe platforma!

Romania
Olanda
Belgia
Anglia
Franta
Germania