Curier Anglia - Romania

Trimite colete Anglia - Romania sau retur. Solicita un curier la adresa mentionata de tine in rezervare, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare preluarii.

Formular Colete Anglia - Romania

Completand formularul de mai jos, vei beneficia de preturi avantajoase pentru coletele trimise de tine in Anglia cat si in Romania. Completeaza formularul cu datele tale de preluare iar noi ne vom ocupa de livrarea coletelor oriunde ai nevoie, atat in Romania cat si in Anglia.

Curierat Anglia - Romania direct la adresa (door-to-door)

Alaturi de noi, stii sigur ca cei dragi vor primi coletele direct la adresa, iar tu nu trebuie sa transporti coletul pana la puncte de ridicare. Ne deplasam noi la adresa de preluare cat si cea de livrare, fiind avantajul serviciilor de transport colete door-to-door pe ruta Anglia - Romania.

100% Corectitudine

Suntem transparenti si ne dorim o colaborare corecta, pentru ca pretul coletelor sa fie cel real, la fiecare preluare vom cantari si masura coletele pentru a-ti oferi pretul real de transport, nu estimari supra-evaluate.

Ce ar trebui sa stii despre transportul coletelor pe ruta Anglia - Romania sau retur.

Serviciu Door-to-Door

Preluam si livram colete la adresa, asta este atuu-ul cu care ne mandrim si il prestam pentru toti clientii nostri. In Romania livram in toata tara cu ajutorul partenerilor strategici, iar in Anglia, preluarea si livrarea se face prin intermediul curierilor TicTrans.ro

Consultanta Gratuita

Nu stii ce obiecte ai voie sa trimiti? Contacteaza-ne si detaliaza-ne ce vrei sa trimiti iar noi te vom ajuta cu informatiile necesare atat despre ambalare cat si expediere.

Dotari moderne

Chiar daca sunt doar niste colete, acestea ar trebui sa ajunga in siguranta la destinatie, iar pentru asta este necesar un minim de dotari moderne, la noi acest lucru este standard indiferent de tara de livrare.

Transport Rapid

Microbuzele noastre ajung mereu la timp. Atat rutele alese cat si experienta soferilor nostri sunt doua avantaje care ne fac sa evitam cu usurinta intarzierile si blocajele in trafic. Suntem mereu cu un pas inainte!

Curse saptamanale

Trimite colete din Anglia in Romania, iar noi iti punem la dispozitie curse regulate in fiecare saptamana. Rezerva acum preluarea coletelor tale la urmatoarea cursa spre Anglia si noi te vom contacta telefonic pentru confirmare!

Vrei sa trimiti un colet din Anglia in Romania sau retur?

Rezervare Online
Preluam colete saptamanal din urmatoarele orase ale Angliei
Londra
Guildford
Reading
Oxford
Chelmsford
Colchester
Ipswich
Norwich
Bury St Edmunds
Peterborough
Cambridge
Bedford
Corby
Kettering
Northamptonshire
Coventry
Leicestershire
Wolverhampton
Birmingham
Stoke-on-Trent
Worcester
Derby
Nottingham
Chesterfield
Sheffield
Doncaster
Leeds
Barnsley
Livram si preluam colete din Romania spre
Suceava
Bucuresti
Iasi
Prahova
Cluj
Constanta
Timis
Dolj
Bacau
Arges
Bihor
Mures
Galati
Brasov
Dambovita
Neamt
Maramures
Buzau
Olt
Arad
Hunedoara
Botosani
Vaslui
Sibiu
Valcea
Teleorman
Ilfov
Gorj
Alba
Vrancea
Satu Mare
Braila
Harghita
Bistrita-Nasaud
Caras-Severin
Calarasi
Giurgiu
Ialomita
Mehedinti
Salaj
Tulcea
Covasna